Past events

Jong tegen kanker

Kom op tegen Kanker organiseert op 28 september 2021 de tweede editie van het gratis congres 'Jong en kanker'. Jongeren en zorgprofessionals maken de balans op: wat verbeterde er in drie jaar tijd en tegen welke drempels lopen jongeren met en na kanker nog steeds aan? Schrijf je nu in.  

Het congres biedt een dag vol inspirerende praktijkvoorbeelden en getuigenissen voor al wie het verschil kan maken voor jongeren (AYA's) tijdens en na kanker. Graag laten we je weten dat je je vanaf nu kan inschrijven voor het congres.

Programma
De voormiddag bevat plenaire sessies waar zowel jongeren zelf als experts spreken over verschillende aspecten van kanker op jonge leeftijd, van kracht vinden tot re-integratie. Karolien Debecker, radiopresentatrice en ervaringsdeskundige, modereert deze sessies.

In de namiddag kun je kiezen uit drie thematische sessies: AYA-zorg in het ziekenhuis, re-integratie en AYA-nazorg. Aan het einde van de dag ga je naar huis met ideeën en antwoorden op de vraag hoe jij de zorg, nazorg en re-integratie op maat voor 16- tot 35-jarigen met kanker kunt verbeteren. Je vindt hier meer details over het programma

Live in Mechelen
In tegenstelling tot eerdere communicatie, zal het congres wel volledig fysiek plaatsvinden in het Lamot in Mechelen tussen 10 en 16 uur. De op dat moment geldende coronamaatregelen worden nauwgezet opgevolgd.

Vragen of problemen? Stuur een mail naar jongerenwerking@komoptegenkanker.be.

 

Schrijf je in

https://www.komoptegenkanker.be/wat-we-doen/voor-patientenrechten-opkomen/bijzondere-groepen/congres-jong-en-kanker
28 September 2021
Mechelen